• slidebg1
 

Pedicure service

Een goede verzorging van de voeten is heel belangrijk om comfortabel te kunnen lopen. Naast goed passende schoenen en een goede ondersteuning van de voet, zijn een gezonde huid en verzorgde teennagels van wezenlijk belang. De gediplomeerde pedicure bij Van Mook helpt daarbij.

Een pedicure doet meer dan alleen maar het knippen van nagels. Zo verwijdert deze eelt en likdoorns, maakt ingroeiende nagels los en behandelt andere voetproblemen met betrekking tot huid en nagels.Heavenly feet

Onze voeten leveren dagelijks een geweldige prestatie. Als leverancier zien wij graag de combinatie van mooie schoenen met goed verzorgde voeten. Om ze mooi, zacht en gezond te houden, is een goede voetverzorging van groot belang.

De producten van Saicara verwennen, verfrissen, verkwikken, kalmeren en ontspannen uw voeten met behulp van hoogwaardige ingrediënten, waardevolle oliën en vitaminen.

Voor de zomer met de bijbehorende sandalen, geven de rijke en verzorgende crèmes van Saicara uw voeten dagelijks een weldadig gevoel en een verzorgd uiterlijk!

Met Saicara wordt de verzorging van uw voeten een aangename belevenis. 
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure