• slidebg1
 

Ontdek het gemak van ons spreekuur bij u in de buurt!

.
We zitten ook bij u in de buurt!
Hier links in het menu ziet u de locaties waar wij spreekuren houden. Daar staat ook vermeld wanneer we komen. U kunt ons bellen om een afpraak te maken, 0165 55 09 45 of maak de afspraak via ons contactformulier.

Ook op onze spreekuurlocaties: SchoenenPasService
Wanneer u op onze website schoenen heeft gezien die u graag wilt passen om bijvoorbeeld te zien of uw steunzool er goed inpast, bent u bij een bezoeklocatie bij u in de buurt aan het juiste adres. Met de SchoenenPasService op locatie kunt u vrijblijvend schoenen passen onder de deskundige begeleiding van onze schoentechnici.
Kortom, op onze spreekuurlocaties kunt u ook de service verwachten die u in onze vestigingen krijgt, maar dan lekker dichtbij huis. Want gemak dient de mens. Hieronder kunt u zien waar en wanneer we komen.

Staat een locatie bij u in de buurt er niet bij? Of heeft u een goede tip voor ons waar ons spreekuur niet mag ontbreken? Laat het ons gerust weten en wellicht staat deze locatie er binnenkort ook bij.

Stap in de wereld van Van Mook! (semi-) orthopedie - steunzolen (inlays) -therapeutisch elastische kousen - podotherapie, podologie, loopanalyse, werk- en allergeenvrije schoenen - winkel met moderne collectie confectieschoenen - (medisch) pedicure - schoenreparaties, schoenaanpassingen - fournituren

 
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure