• slidebg1
 

Disclaimer

Disclaimer
De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.van-mook.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. Separaat van deze disclaimer geldt het privacy- en cookiebeleid dat u [hier] kunt terugvinden.

Inhoud
Hoewel Van Mook Schoentechniek BV ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kan Van Mook Schoentechniek BV niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. Van Mook Schoentechniek BV kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site. Van Mook Schoentechniek BV accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar op deze site verwezen wordt. De informatie in advertenties op de website is de verantwoordelijkheid van de betreffende adverteerder alias winkelier. Van Mook Schoentechniek BV kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.

Hyperlinks
Bepaalde hyperlinks op deze website verwijzen naar websites van derden waarop Van Mook Schoentechniek BV geen invloed heeft. Van Mook Schoentechniek BV kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Copyright
Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

Juridische geldigheid van de disclaimer
Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

 

Verbeterformulier

Verbeterformulier m.b.t. Wet bescherming persoonsgegevens:
Indien u ontevreden bent over onze manier van verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u schriftelijk een wijziging indienen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.
Mocht u een opmerking hebben, horen wij dit ook graag. Op die manier kunnen wij onze diensten verbeteren.
U kunt hier het verbeterformulier uitprinten. Het ingevulde formulier kunt u per sturen naar:

Van Mook Schoentechniek, Schoenmode en Voetzorg
Afdeling administratie
Bosstraat 79
4704 RL  Roosendaal

Download verbeterformulier (56 Kb )