• slidebg1
 

Herenschoenen


Heren met voetproblemen kunnen opgelucht adem halen: Van Mook heeft voor hen schitterende confectieschoenen die geschikt zijn voor voetbedden of andere voorzieningen. Schoenen die gezien mogen worden! . Het zal u niet verbazen dat wij heel veel klanten in onze winkel terugzien, die geen voetklachten hebben. Zij zijn vooral op zoek naar mooie, bijzondere schoenen. En die vinden zij in onze winkel!
Voor ons complete en aantrekkelijke aanbod van confectieschoenen nodigen we u graag uit in onze winkel. Op deze website vindt u daarvan alvast een voorproefje.

Wel zo makkelijk: Passervice op locatie of Thuisbezorgen
Als extra service voor bestaande en nieuwe klanten, bieden wij Passervice en Thuisbezorging.
De Passervice is handig voor iedereen die niet in de buurt van onze winkel in Roosendaal woont en Van Mook liever bezoekt via onze spreekuurlocaties. U kunt alle schoenen uit onze collectie passen, voorzien van het deskundige advies van onze schoentechnici.
Het werkt heel eenvoudig. U kunt via deze website de schoenen uit onze collectie bekijken. Wilt u graag één of meerdere paren passen? Dan klikt u op de knop 'Reserveren' naast de schoen. Door het invullen van het formulier kunt u eenvoudig een afspraak plannen voor het passen van de schoenen. Uiteraard past u de schoenen zonder aankoopverplichting.

Weet u precies wat en in welke maat u het wil hebben? Bestel dan uw schoenen via hetzelfde formulier als de Passervice maar selecteer bij de keuze voor een locatie de optie 'Thuisbezorging'. Zodra uw betaling ontvangen is, sturen we uw nieuwe schoenen per post naar u toe, zonder verzendkosten.

Niet gevonden wat u zoekt? Informeer naar de mogelijkheden om schoenen aan te passen zodat deze wél te gebruiken zijn met een inlay of aan te passen is naar uw klachten.

 
HERENCOLLECTIE
ORTHOPEDIE COLLECTIE
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure