• slidebg1
 

Damesschoenen

.
Trends worden op de voet gevolgd
Onze damesschoenen zijn mooi en modern, schoenen waarop je heerlijk kunt lopen en welke daarnaast verkrijgbaar zijn in diverse wijdte- en halve maten. Zo hebben wij voor iedere vrouw wel een passende schoen.

Wel zo makkelijk: Passervice op locatie of Thuisbezorgen
Als extra service voor bestaande en nieuwe klanten, bieden wij Passervice en Thuisbezorging.
De Passervice is handig voor iedereen die niet in de buurt van onze winkel in Roosendaal woont en Van Mook liever bezoekt via onze spreekuurlocaties. U kunt alle schoenen uit onze collectie passen, voorzien van het deskundige advies van onze schoentechnici.
Het werkt heel eenvoudig. U kunt via deze website de schoenen uit onze collectie bekijken. Wilt u graag één of meerdere paren passen? Dan klikt u op de knop 'Reserveren' naast de schoen. Door het invullen van het formulier kunt u eenvoudig een afspraak plannen voor het passen van de schoenen. Uiteraard past u de schoenen zonder aankoopverplichting.

Weet u precies wat en in welke maat u het wil hebben? Bestel dan uw schoenen via hetzelfde formulier als de Passervice maar selecteer bij de keuze voor een locatie de optie 'Thuisbezorging'. Zodra uw betaling ontvangen is, sturen we uw nieuwe schoenen per post naar u toe, zonder verzendkosten.

 
DAMESCOLLECTIE
ORTHOPEDIE COLLECTIE
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure