• slidebg1
 

Professionals samen met professionals


Veel specialisten, zoals huisartsen, orthopedisch chirurgen, reumatologen of revalidatieartsen, hebben de kennis en service van Van Mook Schoentechniek en Schoenmode ontdekt. Zij verwijzen hun patiënten met een gerust hart naar ons door. Op die manier werken wij inmiddels samen met specialisten in de diverse ziekenhuizen en medische centra.

Als orthopedisch chirurg of andere specialist stelt u hoge eisen aan uw partner in schoentechniek. U verwacht orthopedische kennis en ervaring én technische kunde en vaardigheden. Daarnaast wilt u een vakkundige gesprekspartner om de casus van uw patiënt te bespreken.

Van Mook voldoet aan die eisen en biedt nog meer. Onze kennis en service staan buiten kijf. Daar bovenop komen wij ook graag naar uw patiënten toe. Onze schoentechnici houden op verschillende plaatsen in Zuidwest-Nederland spreekuur en zijn zo voor veel mensen gemakkelijk te bereiken.
We houden van korte lijnen en kunnen daardoor sneller schakelen. Uiteindelijk wint iedereen hiermee: de patiënt is sneller & correct geholpen; de specialist heeft minder handling aan de nazorg.

SEMH
Van Mook is erkend door de Stichting Landelijke Erkenningsregeling voor kunst- en hulpmiddelen (SEMH). Dat herkent u ongetwijfeld als hét keurmerk voor kwaliteit in schoentechniek. SEMH betekent Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen. Het is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent. De SEMH heeft kwaliteitseisen die vergelijkbaar zijn met ISO, maar heeft daarnaast ook nog branche specifieke eisen zoals b.v. inrichtings- of hygiënevoorschriften.

ISO 9001
Daarnaast zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. ISO-9001 is een internationale norm voor kwaliteitseisen. Klantgericht werken is de kern van deze norm. Het belangrijkste hierin zijn: service, communicatie, relatie, organisatie van de prestatie en altijd werken aan verbeteringen. Hoe klanten b.v. over ons denken wordt elk jaar gemeten. En als zij ons tekortkomingen vertellen gaan we daar heel zorgvuldig mee om. Wij zien tekortkomingen als verbeterpunten, zoeken naar de oorzaak en nemen maatregelen zodat die tekortkoming zo min mogelijk meer kan voorkomen. Het mag duidelijk zijn dat Van Mook een betrouwbare partner is voor elke specialist.

Bent u als orthopedisch specialist geinteresseerd in ons bedrijf?
Neem dan gerust contact op met ons via telefoonnummer 0165 55 09 45 of stuur een e-mail naar professionals@van-mook.nl. Wij  komen graag bij u langs om ons bedrijf persoonlijk aan u voor te stellen en de mogelijkheden van spreekuren op uw locatie te bekijken.

We maken u het graag makkelijk
Om het u en de patiënten die u doorverwijst makkelijker te maken, bieden wij u informatiesheets aan die u kunt downloaden. Hierin wordt bijvoorbeeld helder uitgelegd wat uw patiënt kan verwachten na doorverwijzing naar een orthopedisch schoenmaker.

Informatie doorverwijzing (108 Kb )

 
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure