• slidebg1
 

Kwaliteit met erkenning


ISO 9001

In 1997 behaalde Van Mook Schoentechniek, als een van de eerste in de bedrijfstak, het ISO 9002 certificaat. Dit is een managementsysteem waarin de grondbeginselen en werkprocedures voor kwaliteitsmanagement zijn vastgelegd. Ondertussen is de ISO 9002 certificering omgezet in een ISO 9001: 2008 certificaat.

ISO-9001: 2008 is een internationale norm voor kwaliteitseisen. Klantgericht werken is de kern van deze norm. Het belangrijkste hierin zijn: service, communicatie, relatie, organisatie van de prestatie en altijd werken aan verbeteringen. Hoe klanten b.v. over ons denken wordt elk jaar gemeten. En als zij ons tekortkomingen vertellen gaan we daar heel zorgvuldig mee om. Wij zien tekortkomingen als verbeterpunten, zoeken naar de oorzaak en nemen maatregelen zodat die tekortkoming zo min mogelijk meer kan voorkomen.Het mag duidelijk zijn dat Van Mook een betrouwbare partner is voor elke specialist.

SEMH
Van Mook is erkend door de Stichting Landelijke Erkenningsregeling voor kunst- en hulpmiddelen (SEMH). Dat herkent u ongetwijfeld als hét keurmerk voor kwaliteit in schoentechniek. SEMH betekent Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen. Het is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent. De SEMH heeft kwaliteitseisen die vergelijkbaar zijn met ISO, maar heeft daarnaast ook nog branchespecifieke eisen zoals b.v. inrichtings- of hygiënevoorschriften.

Van Mook Schoentechniek streeft naar een hoge mate van klanttevredenheid en product-kwaliteit. Dat we daar uitstekend in slagen wordt bevestigd door de Stichting Landelijke Erkenningsregeling voor kunst- en hulpmiddelen (SEMH). Deze stichting erkende ons bedrijf in 2000 officieel als Orthopedisch Schoentechnisch Bedrijf.

De SEMH erkent uitsluitend leveranciers die door opleiding en jarenlange ervaring precies weten hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de 'finishing touch' bij het passen bent u bij een erkende leverancier als Van Mook dus in goede handen.

De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor u als consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. Wij worden regelmatig getoetst of ons werk constant van hoge kwaliteit is en daarmee voldoet aan de eisen. Zo heeft u een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en is uw zorgverzekeraar verzekerd van een juiste prijs-/kwaliteit-verhouding.

Geschillencommissie

Uw klacht nemen wij serieus en samen zoeken wij naar  de juiste oplossing.  Indien u contact met ons opneemt kunt een klachtenformulier ontvangen, waarna wij samen met u naar een oplossing zullen zoeken. Mochten wij er niet in slagen uw klacht tot volle tevredenheid op te lossen dan kunt u uw vraag neerleggen bij de klachtencommissie waar we bij aangesloten zijn. Als de klachtencommissie er niet uitkomt  kont u contact zoeken met de geschillencommissie van de SEMH.

 
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure