• slidebg1
 

Wij zoeken...

.
Ervaren schoenhersteller / reparateur (...wil jij het vak leren ben je ook welkom!)

Ben jij op zoek naar een andere werkomgeving?
Wij zijn op zoek naar een ervaren (en/of een leerling) schoenhersteller voor orthopedische schoenen en confectieschoenen.
Van Mook Schoentechniek is een modern bedrijf waar met vakmanschap, kwaliteit en passie voor het vak wordt gewerkt. Wij verzorgen allerlei  soorten reparaties aan schoenen.

DE FUNCTIE
Als schoenhersteller repareer je schoenen en andere lederen producten. Je herstelt stiknaden en vervangt bijvoorbeeld hakken, zolen en klittenbanden. Je repareert ingescheurd leer en maakt schoenen passend voor de klant. Het is een creatief en afwisselend beroep!

Je werkt met verschillende machines zoals de poetsmachine, schuurmachine en naaimachine. Ook gebruik je allerlei handgereedschap, zoals leest en mes. Als schoenhersteller werk je vaak met specifieke materialen zoals leer, rubber en kunststof.

Wat verwachten wij van jou:
je bent creatief
je werkt nauwkeurig
je werkt zorgvuldig en veilig met machines
je hebt commercieel gevoel en inzicht
je kunt goed met mensen omgaan

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Repareren van diverse lederen producten
Aanpassen en repareren van orthopedisch schoeisel en confectieschoenen
Schoeisel aanpassen voor personen met probleemvoeten en speciale behoeften

WIJ BIEDEN:    
Een leuke uitdaging
Een marktconform salaris
Een professionele en gezellige werkomgeving
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding  
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën

Ben je geïnteresseerd of wil je een dagje meelopen om te kijken of het iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom! stuur dan even een een mail met CV en motivatie naar ria.zijlmans@van-mook.nl.


-----------------------------------


Medewerker schoenenwinkel


Heb jij - net als wij - een passie voor mooie schoenen? Wil je deel uitmaken van een leuk team? Ben je daarnaast ook klantgericht én kan je goed communiceren? Stuur ons dan een mail of trek de stoute schoenen aan en kom langs!

Over van Mook
Iedere zomer en winter komen we met een eigentijdse en originele collectie, die zich kenmerkt door een perfecte balans tussen vakmanschap, creativiteit en comfort. Slippers, sandalen, schoenen en laarzen, allemaal kwaliteitsmerken. We verkopen bijvoorbeeld Xsensible, Durea, Solidus, Pidi Nudi, Finn Comfort, Mephisto, Australian Shoes, Footnotes en nog veel meer confectiemerken.

Wat wordt er van je verwacht?
Wij zoeken een enthousiaste en daadkrachtige verkoopmedewerker. Samen met de rest van het team ben je namelijk verantwoordelijk voor de complete winkel. Je zorgt ervoor dat klanten altijd met een goed gevoel de winkel verlaten. Ook ondersteun je op de administratie met diverse werkzaamheden. Zo ontstaat er een waanzinnig gevarieerde baan!

Elke klant verwelkom je met een glimlach en voorzie je van het juiste advies (we gaan je natuurlijk alles leren over onze schoenen). Je bent communicatief en sociaal ingesteld en hebt een representatieve en open uitstraling. Je bent woonachtig in of in de buurt van Roosendaal.

Wat wij jou te bieden hebben:
Een informele en prettige werksfeer
Een superleuke  baan
Doorgroeimogelijkheden

Heb je interesse in deze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Mail een korte motivatiebrief, plus cv naar: ria.zijlmans@van-mook.nl

-----------------------------------


...een podotherapeut m/v

Ben jij ondernemend, proactief, nieuwsgierig, empathisch en een teamplayer? Heb je een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding? Heb je een vierjarige hbo-opleiding podotherapie gevolgd en de verplichte bijscholingen? Communiceer je gemakkelijk met
klanten en collega's? Dan is ons team op zoek naar jou!

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een goed ingerichte praktijk
• Korte communicatielijnen
• Een korte lijn met de verwijzers
• Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een enthousiast team waarbij kennis delen van groot belang is
• Een professionele organisatie

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in Roosendaal en omgeving. In onze organisatie zijn diverse
specialismen aanwezig en wordt er onderling veel samengewerkt.

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding podotherapie
• Je bent bereid om het huidige netwerk te onderhouden uit te bouwen
• Zelfstandig houden van spreekuren met onze klanten
• Op professionele wijze een anamnese, voortbrengingsproces,  
    kwaliteitsbewaking en nazorg uitvoeren
• Samenwerking met ons hele team

Wat bieden wij?
Een inspirerende werkomgeving en een team van collega's met passie voor hun vak.
Wil je meer weten over ons bedrijf kijk dan op www.van-mook.nl, ook voor ons privacybeleid. Heb je interesse stuur dan je CV en motivatiebrief naar Ria Zijlmans, ria.zijlmans@van-mook.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------


...een medewerker voor in de werkplaats! m/v

Wij zijn specialisten op het vakgebied schoentechniek. ...Een ambacht waar veel bij komt kijken. Kom eens een dagje meelopen om te kijken hoe dit gaat. Misschien is het iets voor jou om je verder te ontwikkelen in dit vak? Schoolverlaters en starters op de arbeidsmarkt zijn meer dan welkom om bij ons dit te komen leren! Kom eens een dagje meelopen om te ervaren hoe dit is!

Heb je interesse stuur dan zo snel mogelijk een mail naar Ria Zijlmans, ria.zijlmans@van-mook.nl of bel gewoon op!


----------------------------------------------------------------------------------------------------...een orthopedisch schoentechnicus of -technoloog m/v

Aandacht voor bewegen, dat is waar wij bij Van Mook Schoentechniek vol passie mee bezig zijn. Die passie, daar zorgen we met het hele team voor. We op zoek naar versterking voor onze vestiging in Roosendaal. Ben jij de ervaren Orthopedisch Schoentechnicus of -technoloog die we zoeken?

Taken en verantwoordelijkheden
Als Schoentechnicus of -technoloog zie jij je klant. Je maakt de vertaalslag van hulpvraag naar behandelplan en ontwikkelt de juiste voet- /schoenvoorziening voor je klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van aanmeten tot afleveren en natuurlijk de controles.

Profiel
Naast vaktechnische competenties beschik je over een afgeronde opleiding Orthopedische Schoentechniek/-technologie of  soortgelijke opleiding. Verder bezit je over goede sociale en commerciële vaardigheden die aansluiten bij de vriendelijke cultuur van ons bedrijf.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met voet- en beweegspecialisten en artsen. Met hen onderhoud je een goede relatie waarin je kennis, analyses en ervaringen uitwisselt. Spreekuren zijn zowel op interne als externe locaties. Jouw werkgebied is in overleg.
Heb je interesse stuur dan zo snel mogelijk een mail naar Ria Zijlmans, ria.zijlmans@van-mook.nl of bel gewoon op!
 
Orthopedische schoenen schoenzolen steunzolen kousen roosendaal breda tilburg Orthopedie Podotherapie Pedicure