• 1
Schoenmode

Merkschoenen
SchoenenPasService & bezorgen
Werkschoenen
Dames collectie
Heren collectie
Modellen
Boots
Instapper
Klittebandschoenen
Pantoffels
Sandalen
Slippers
Sneakers
Veterboots
Veterschoenen
Wandelschoenen
Werkschoenen
MerkenSchoenmode / Heren collectie / Modellen  
 
Herenschoenen

Heren met voetproblemen kunnen opgelucht adem halen: Van Mook heeft voor hen schitterende confectieschoenen die geschikt zijn voor voetbedden of andere voorzieningen. Schoenen die gezien mogen worden! . Het zal u niet verbazen dat wij heel veel klanten in onze winkel terugzien, die geen voetklachten hebben. Zij zijn vooral op zoek naar mooie, bijzondere schoenen. En die vinden zij in onze winkel!
Voor ons complete en aantrekkelijke aanbod van confectieschoenen nodigen we u graag uit in onze winkel. Op deze website vindt u daarvan alvast een voorproefje.

Wel zo makkelijk: Passervice op locatie of Thuisbezorgen
Als extra service voor bestaande en nieuwe klanten, bieden wij Passervice en Thuisbezorging.
De Passervice is handig voor iedereen die niet in de buurt van onze winkels in Roosendaal en Tilburg woont en Van Mook liever bezoekt via onze spreekuurlocaties. U kunt alle schoenen uit onze collectie passen, voorzien van het deskundige advies van onze schoentechnici.
Het werkt heel eenvoudig. U kunt via deze website de schoenen uit onze collectie bekijken. Wilt u graag n of meerdere paren passen? Dan klikt u op de knop 'Reserveren' naast de schoen. Door het invullen van het formulier kunt u eenvoudig een afspraak plannen voor het passen van de schoenen. Uiteraard past u de schoenen zonder aankoopverplichting.

Weet u precies wat en in welke maat u het wil hebben? Bestel dan uw schoenen via hetzelfde formulier als de Passervice maar selecteer bij de keuze voor een locatie de optie 'Thuisbezorging'. Zodra uw betaling ontvangen is, sturen we uw nieuwe schoenen per post naar u toe, zonder verzendkosten.

Niet gevonden wat u zoekt? Informeer naar de mogelijkheden om schoenen aan te passen zodat deze wl te gebruiken zijn met een inlay of aan te passen is naar uw klachten.


   
   Van Mook schoentechniek, schoenmode en voetzorg   
Bosstraat 79
4704 RL Roosendaal
T 0165-550945
F 0165-566216
Beneluxlaan 59-03
5042 WK Tilburg
T 013-5350017
F 013-5365721
Kroevenlaan 35
4707 BJ Roosendaal
T 0165-399844
F 084-7197294